Mummi genser oppskrift

Oppskrifter inkludert i dette heftet . Fikk her om dagen ønske om strikk med mummitrollet. Så første forsøk på noe med mummitrollet ble en lue.

Mummitrollet og Lille My er to kjære og kjente skapninger fra Åbo i Finad. No har Ripsdamene fått inn oppskrifter med Mummitrollet, Snorkfrøken og Lille. Me har og fått inn oppskrift på spettet genser med høy hals.


Husk at strikkefastheten må holdes hvis resultatet skal bli vellykket.

Str rett opp som til genser med rund hals til arb måler ca. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. Share on Facebook Pin on Pinterest Tweet about this on Twitter.


Yasmin har lagt ut bilder og oppskrift på mummi-sett i fellestråden i dette. Men holder på å strikke fanagenser i hvitt og limegrønn, som noen . OPPSKRIFT – GRYTEKLUTER MED SJAMERENDE SAUER. Mummi, Badehåndkle, Hufsa, x 1cm. RIKTIG OPPSKRIFT PÅ STRIKKEGENSEREN I KK. Blant annet er nå halskanten som i din genser er strikket i PUS, nå endret til en mohair- kant.


Jeg må bare gå ut i fra at dette er riktig. Denne genseren har jeg siklet på lenge og nå står den for tur:D Min snille mamma har. Dette settet har mormoren til Mummitrollet strikket. DEILIG STRIKK: Genseren er inspirert av en genser fra FreePeople. Line Langmo delte oppskriften til sommerens lekreste strikkegenser.


Du må bruke ditt egentlige navn, vær saklig, respekter andres meninger og husk . Strikk selv: Gensere med mønster til hele familien! Strikk selv: Flettegenser med raglanfelling i Alpaca Soft. Så nå må jeg på Sparkjøp å handle garnet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver