Balansert ventilasjon pris

Les mer om balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Prisen for et komplett balansert ventilasjonsanlegg avhenger av boligens størrelse og utforming. Enervent TS300-S balansert ventilasjon.

Men personlig synes jeg ikke det forsvarer prisen. Vi har et hus på 270kvm med en utleie del og har fått et pristilbud installasjon av balansert ventilasjon. Tilbudet vi har fått høres litt for høyt i . Når man skal legge inn balansert ventilasjon vil man fort finne ut at det er en jungel av merker og. Da blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning viktig for å spare. Det er så lite å spare på å etterisolere resten at det ikke er verdt prisen.


Vi har nå fått tilbud om å legge inn balansert ventilasjon i huset til ca 120. Kan hende prisen var høy fordi du ettermonterer det. Et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner kan ta vare på mellom og prosent av varmen i luften som trekkes ut av rommet.


Kvalitetsmodell beregnet for innbygging i fritthengende eller veggmonterte spesialhetter. En fleksibel modell med elektronisk regulering, LED-belysning og . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift