Bygge garasje søknad

Samtidig må man oppfylle en del kriterier for å kunne unngå søknaden, og man må . Finn ut om du kan bygge en garasje, bod eller en annen bygning under 50. Selv om du bygger uten å søke, skal kommunen ha beskjed om at . BufretHvilke vedlegg er aktuelle i en byggesøknad for garasje? Det ble ikke SÅ mye enklere å bygge uten å søke på egen tomt.


Muligheter for å bygge en ny garasje på en enkel måte er alltid kjærkommen . De nye byggereglene gjør at flere nå kan bygge garasjer og andre småbygg uten å søke kommunen først.

Om du er innenfor visse kriterier, er det bare å gå i . Direktoratet for Byggkvalitet har lansert en veileder hvor man svarer på spørsmål for å sjekke om man . Denne type garasje kan du som privatperson IKKE søke om å bygge. Søkna prosjektering, utførelse og kontroll av planlagt byggetiltak skal . Etter de nye reglene kan du bygge større uten å søke (foto: Pixabay.com). Dette kan du bygge uten å sende nabovarsel. En annen mulighet er å bygge et mindre tilbygg, og slik jeg forstår det kan jeg bygge på 15muten å måtte søke i det hele tatt (link), men om .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift