Lystester tilhenger

Lystester V med innebygd batteri, pol utgave, men pol adopter, samt lader til enheten medfølger. Ett supert verktøy dersom du driver med kontrollering . Lystester for tilhengere, leiehengere, campingvogner og lettvogner!

Dette er en tester for å kontrollere Lys på hengere og Lift monterte henger. Det er ikke alle biler som har lysene i orden derfor er dette et kjekt produkt for å . All strøm til tilhenger mates gjennom elektronikkmodulen. Bilen påvirkes ikke av tilhengeren og får dermed ingen feilaktige belastninger på det elektriske .

Kompakt og suverent elegant utført testinstrument for tilhengerkontakt. Med meter kabel og håndholdt instrument sjekkes tilhengerkontakten for feilkobling . Norsk Tilhenger Senter tilbyr tilhengere og ATV i alle kategorier til ethvert behov, både for proff og privat bruk. Hos oss kan du velge mellom flere verennomerte . Lystester V med innebygd batteri, pol utgave, men pol adopter, samt lader til enheten medfølger. Ett supert verktøy dersom du driver med .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift