Skittentøy system

Lei av dårlig system når det gjelder skittentøy. Vi har ett ganske lite vaskerom, så jeg trenger smarte løsninger som lar oss sortere skittentøy for . Med småbarnsmorens geniale system for sortering av skittentøy blir det mye enklere å ta seg av klesvasken.

Lokket holder skittentøyet pent skjult i den vaskbare innerposen. BufretLignendeDet gir mindre risiko for illeluktende skittentøy selv om det blir liggende fuktig en stund. Kurvene fås både som trådkurver og meshkurver.


Her er tipsene til å få orden på skittentøyet.

At orden og system gjør arbeidet enklere har seksbarnsmor Berit Nordstrand erfart, og hos henne . Her fungerer det best å ha en liten skittentøyskurv på bad eller soverom, så den ofte må tas med til vaskerommet. Dere som bruker disse dunkene til sortering av skittentøy. Pent og praktisk på vaskerommet - Klikk. Bolig › Inspirasjon › Pent og praktisk på vaskerommetBufretLignende29. Et godt system og smarte løsninger på vaskerommet gjør det enklere og.


Noen som har et system som er fint å se på, og samtidig fungerer bra? Hver av dem har to hull, og jeg får dermed sortert skittentøyet i mørkt, lyst, farget og . Og Kristoffer har nok aldri desverre forstått seg på mitt system.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift