Termisk kamera iphone

En annen fordel er at Seek-kameraet både fungerer med iOS og. Sammen med den medfølgende gratisappen gjør FLIR ONE iOS-enheten din om til et kraftig varmekamera. FLIR ONE gir deg muligheten til å se omgivelsene .

Flir One har en fordel fremfor sine konkurrenter som mobiltilbehør ved at det termiske Lepton-kameraet sitter ved siden av et annet lite kamera . FLIR ONE er et termisk kamera til Android (Micro-USB) og iOS (Lightning). FLIR ONE-appen kan lastes ned gratis fra Play og App Store. Ved å sette på et Flir-kamera blir smarttelefonen et termisk kamera. Flir lanserer nå et råkult tilbehør til iPhone.


Flir One, gjør telefonen om til et termisk kamera. Det innebærer at telefonen kan se varmeforskjeller, . TEST: OPGAL THERM-APP TERMOKAMERA TIL MOBILEN. De to forbindes med en liten USB-kabel og vips kan telefonen se ørsmå termiske forskjeller. Denne fungerer på både Android og iOS, og koster 3dollar . FLIR er en kjent aktør i dette markedet og har tidligere laget termiske kameraer som kan kobles til en iPhone eller Android-telefon, men dette er . Find præcis det termiske kamera, du har brug for til termografering on location med wifi og touchscreen.


CompactPRO er vores mest udviklede varmekamera til smartphones.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift