Whatbird app

WhatBird er en app som kan hjelpe deg å kjenne igjen fuglesang. Du hører en fugl som synger, tar opp lyden med telefonen og får forslag til hvilken fugl det kan . Du hører en fugl som synger, tar opp lyden med telefonen og får forslag til . WhatBird er en app for smarttelefoner som skal hjelpe deg å kjenne igjen. Så kan du sammenligne ditt eget opptak med forslagene fra WhatBird – er det . Med våren kommer også sangfuglene tilbake.


Lurer du på hvem som synger for deg, kan en ny app gi deg svaret. Hvis appen Whatbird kjenner igjen fuglesangen, stopper den opptaket og. Appen er gratis og kan lastes ned via App Store eller Play. WhatBird er en ny app for smarttelefoner, som skal hjelpe deg å kjenne igjen.


Hvis WhatBird kjenner igjen fuglesangen, stopper den opptaket og foreslår én . Hvis appen WhatBird kjenner igjen fuglesangen, stopper den opptaket og. WhatBird er en app for smarttelefoner som skal hjelpe deg å kjenne igjen fuglesang. Du hører en sangfugl og tar opp lyden med telefonen. WhatBird er en app for smarttelefoner som skal hjelpe deg å kjenne igjen . Noen ganger kommer det en app du virkelig blir glad for å få inn på telefonen din. Som fuglekvitter-appen WhatBir som det . Mobilutviklingen blir stadig bedre til å skape interaksjon med omgivelsene våre.


Nå finnes det jo flotte spill som man kan gjennomføre . The New Birder This fun video shows how smartphones are revolutionizing how birders enjoy their hobby. Apps such as iBird turn an iPhone or Android phone . Whatbird er en ny app som hjelper deg med å finne ut hvilke fugler du. Den ble laget fordi vi synes det hadde vært kult å ha en app som kan . Et kjekt, lite tips til turen: Jeg har nylig lastet ned App`en Whatbird: . Men med applikasjonen WhatBird kan du øke kunnskapen om noen av de mest trivelig . Redusere klimagassutslipp, forvalte norsk natur, hindre forurensning.


If you're a smart phone user, a free app from the Cornell Lab of. Mobilappen Whatbird er laget i samarbeid mellom Ablemagic i Trondheim og Miljødirektoratet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift