Hvordan ta av deksel på dimmer

Lurer du på hvordan du får av dekselet? Fra vanlig bryter til dimmerinnlegg23. Skifte en dimmebryter - kunnskap - notmywar.

Dimmer brytere brukes oftest med gløde lysarmatur, ikke med. Finn bryteren som må fikses eller skiftes ut og ta av dekselet. Ta deg tid til å undersøke bryteren slik at du er kjent med hvordan ledningene er koblet til.


Lysbryter, hvordan løsne den Elektrisk DIY.

Ta et lite skrujern under dekselet til bryteren og vipp det av. Under den vil du se hvor klipset til . Men hvordan i huleste er det meningen at man skal få åpnet den? Tror ikke at det er noen sikring i denne, men det er bare å nappe av dekselet og se etter.


Ta av dekslet, sett dimmeren på minimum og justér til det ikke flimrer. Lurer på om det er mulig å installere dimmer i et soverom hvor det fra. Når deksler er demontert må du ta ut lysbryteren, for å se hva som er bak.


Minsten har, som han så fint sa det skrudd på dimmeren til det ikke. Så ta av dekslet og prøv å skru på pinnen, så får du se hva som skjer da.

Noen ganger finner du bare to løse ender under dekselet i taket, som er isolert med noen runder svart. Elektriske anlegg er ingen spøk, bruker man det feil kan det ta liv eller starte brann. Hvordan Reparere Bytte Knust Skjerm På iPhone - Duration: 13:09.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift