Koblingsskjema ekstralys med bryter

Gå til Steg - Koble inn relé - (Kabelsats 12V ekstralys, Purelux Pro Serie):. Finnes ikke DT kontakt og du ønsker å koble til mot en kabelstump, kan du . Ja men er bedre og ha det rett på fjærnlys så det går på likt som ekstralysene .

Hvordan koble tusenmetere - posted in Teknisk og trimming: Hei og hå! Kan gjøre deg oppmerksom på at bryter som tillater at ekstralys er . Noen her som har SKIKKELIG peil på volts system. EU-kontroll: 2-er feil på mangler bryter for ekstra.

Hjelp til å koble ekstralys på fjernlys! Forside › Andre_Forum › TekniskBufretLignende4. Skal montere ekstralys på bilen, noe jeg aldri har gjort før. Blir å bruke det medfølgende ledningsnettet som består av rele og bryter.


Montering av ekstralys, Toyota Hiace - Hiaceinnlegg25. Hvordan koble på ekstralysene - 2Serieninnlegg11. Hva skal inn på hva på lys rele - Tekniskinnlegg19. Relé- og kabelsett for ekstralys - Monteringssett for ekstralys.


Med relé, kabler, kabelsko, bryter og koblingsskjema.

Skal man koble led arbeidslys som bare skal via rele å bryter som angitt i how to Stikk 30. Stikk = Plussledning til ekstralysene som vanlig. Beste løsningen da er nok et ekstra rele som bryter strømmen, og tynne . Vi distribuerer LED og xenon over hele landet til privatpersoner og firmaet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift