Sukkerbiter i solo

Drikker du hele flaska har du fått i deg sukker tilsvarende elleve. Sammenlignet med for eksempel en halvliter Solo som inneholder hele 13 . Solo med sukker er den brusen som inneholder minst kalorier per 1gram og litt mindre sukker sammenlignet med annen sukkerholdig brus, .

Solo og Noisy kommer best ut ifølge ekspertene. Den inneholder mer sukker og kalorier enn lettbrus, men den er sunnere for kroppen da . En flaske med Imsdal inneholder 2 gram tilsatt sukker. Jeg ble veldig overrasket, sier ernæringsfysiolog. Sjekk hvor mange sukkerbiter din favoritt-drikke inneholder. Mange leskedrikker framstår som et sunnere alternativ enn brus, men flere av dem har nesten like mye sukker i seg som Coca Cola.


Se hvor mye sukker det er i andre godterifavoritter. Coca-Cola Life inneholder gram sukker per liter drikke. Så mye sukker og kcal er det i brusen.


En flaske fruktvann tilsvarer sukkerbiter, sier tannpleier Anne Kristine. Det er ikke prosent mindre sukker i Tine Yoghurt enn i andre. I Solo Super Pasjon er det fruktjuicen som øker energiinnholdet noe.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift