Elbil rekkevidde test

Dagens generasjon elbiler har fått noe bedre rekkevidde enn i begynnelsen, og prisen har falt. Ny test: Bare to av dieselbilene er innenfor NOx-kravet. Oppgitt rekkevidde for elbiler er stort sett ikke realistisk under norske forhold med. Test av Hyundai IONIQ: Stor forskjell i vinterkulda. Test av Volkswagen e-GolfTest av elbiler: Stor forskjell mellom beste og dårligste elbil - Test.


BufretKlarer du å gjette hvilken som er testvinner og hvilken som havner nederst? Kia Soul Electric er en rimelig og behagelig elbil med rekkevidde på opptil 212 .

Hyundai Ioniq går rett inn som en av de aller beste elbilene på markedet. Enda en kommende Tesla-konkurrent som skal by på mil rekkevidde. Så langt går alle elbilene på markedet i Norge. Test: Er en harrytur med Leaf mulig uten å stoppe for å lade?


Vi har sjekket rekkevidden til de mest populære elbilene på det. Test av iog andre populære elbiler finner du for øvrig nederst i artikkelen. Ingen andre gir deg så mye elbil for pengene som denne – Terningkast 6. Test: Hyundai Ioniq Electric rekkeviddetest.


Selv om den svært så folkelige elbilen VW e-Golf ikke har vært blant de på markedet med lengst rekkevidde har den vært.

VW e-Golf kommer nå i oppgradert utgave med lengre rekkevidde. Her suser elbilene forbi eiketreet Den Gamle Mester som står ved Krødsherad. Ford Focus Electric på planet og Nissan Leaf i brillen måtte gi opp et stykke over halvveis av lovet rekkevidde.


Testduell: VW Golf GTE mot Audi Ae-tron.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift