Hvorfor er gfuel ulovlig i norge

Det er ett produkt som heter Gfuel (energidrikk), har hørt at det ikke er lov i Norge? Så vidt jeg har sett så er ikke gfuel lov i Norge. Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år .

SVAR: Hei Jeg kan dessverre ikke gi deg noe klart svar på hvorfor Gamma gabs. Norge er det eneste stedet i hele verden Gamma Labs ikke leverer. Gjør Gamma Labs lovlig i Norge har delt en side.


Norge er det eneste stedet i hele verden Gamma Labs ikke leverer forsyninger til!

Hvis vi får mange nok til å like siden, kan vi kanskje få gjort noe med det! Norge er det eneste stedet i hele verden Gamma Labs ikke leverer forsyninger. Hvorfor er dette ulovlig i norge egentlig? Robert1975: den kostet 3sek for kapslersan21. Carl on Twitter: Just got my free G Fuel Thank you so much.


The and Gamertag i used before is not me . De har vært solgt i norge via XXL før . Det er desverre ikke lov i Norge siden helsemyndighetene her går . Hei, jeg undres over hvorfor narkotika er sånn generelt ansett som ulovlig, det. G FUEL is a Natural Energy Drink Formula created by Gamma Labs. Buy G Fuel Fruit Punch Tub (Servings) Elite Energy and Endurance Formula on Amazon. Det er vanskelig å se hvorfor det norske forbudet mot politisk tv-reklame.


For det andre er politisk reklame allerede tillatt i Norge. Jeg gikk på siden til energidrikken Gfuel og hadde lyst å kjøpe men så selger de de i nesten alle andre land i verden uten Norge. Hvilke konsekvenser kan dette få og er det ulovlig? Gfuel er uten sukker, er gluten fri,. Jeg synes helt erlig at Norge er et litt sånn pingle land men, Gfuel ser så godt ut!


Finns jo sikkert et visst antall bokser i omløp, men det er som donjonsen sier, det stoffet er ulovlig i Norge. STIGER VIDERE: Statoil Fuel amp; Retail har nettopp satt opp. Norges største bensinstasjonselskap, Statoil Fuel Retail, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift