Mekanisk vifte bad

Lurer på å montere ei elektrisk vifte for å bedre avtrekket - men samtidig finner jeg utallige artikler på internett som advarer mot mekanisk . Eksperter advarer mot baderomsvifter. Mekaniske vifter på badet får fukten raskt ut etter en dusj, men de stenger den naturlige ventilasjonen .

Flexit baderomsvifte silent eco th med timer og fuktsensor. Viften styres av både fuktsensor og timer. Pusser du opp et gammelt ba er det som oftest en god investering å sette inn en mekanisk vifte som gir god bevegelse i luften. Mekaniske vifter på badet får fukten raskt ut etter en dusj, men har den ulempen at de stenger den naturlige ventilasjonen resten av . Det drypper fra viften vi har i taket på badet. Det må skyldes kondens i røret, men hvordan unngår jeg det?


Hei, vi får pusset opp badet nå, og der er det installert en ventil i veggen. Vi hadde tidligere kun mekanisk vifte, og manglet luftespalte i døren. Ved mekanisk avtrekk er det montert avtrekksvifter på kjøkken, ba WC og andre. I mekanisk avtrekksventilasjon med vifte og kanaler er luftskiftet i boligen .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift