Sm hager inspirasjon

Ulike soner er mulig å få til selv i små hager. Dette feriehuset har et fantastisk inspirerende utekjøkken. Mange av oss tenker at små hager gjør at man også må ha en liten plen.

Her finner du inspirasjon til interiøret hjemme. Klikk her og la deg inspirere, lær noe nytt og stem frem dine favoritter. Hva du gjør i din hage kan ha utslag for om pinnsvinet klarer seg gjennom vinteren.


Sammen med to små døtre har de bygget det helt selv.

Med håp om vakkert vær og tropenetter, lever vi nordmenn gjerne . Hageideer som kan nytes enten du har en liten hage eller et stort uterom. Bli inspirert av små hager på Chelsea Flower Show : Bygg. Små hager og uterom Kreative løsninger for små oaser av John Brookes.


ARTISAN GARDEN Chelsea Flower Show 2015: A Trugmaker's Garden by Future Climate Info. Designed by: Serena Fremantle Tina Vallis.

På årets Boligmesse i Kristiansand arrangerer vi også Hage-. Både små og store kan få litt ekstra inspirasjon hos hagetegner Anneli Rose . En lukket terrasse som stenger deg fra hage og uterom. God plass er en sjelden luksus, derfor gjelder det å utnytte til fulle de kvadratmeterne du har til rådighet.


Denne boken gir deg inspirasjon og råd om hvordan du . Eksempler på små rekkehushager som ble total forandret, på Grønnglede i 2012Dette er hva jeg kaller for frimerkehager. Slik lagde Line og Christian en drøm av en hage. Snakk om småbruksidyll her på Lajord gård i Holmestrand. Nesten en liten byhage med blomster, små trær og noe bærbusker.


Når du bestemmer deg for å anlegge en ny hage eller å ruste opp den eksisterende hagen, kan råd og hjelp. Gjerne små hager der hver eneste kvadratcentimeter er utnyttet, stier, hekker og gjerder er faste innslag. For oss uten villatomt - men med hagedrømmer. Er det progammet (små hager, store planer) på nett?


Tenk gjennom hva slags hage du vil ha, er rådet fra Bergh. Skal du ha en hage for lek og spill, for fred og ro eller for frukt og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift