Gasskomfyr

En gasskomfyr har en unik egenskap, nemlig full kontroll over varmen. Dette er grunnen til at de profesjonelle kokkene foretrekker gassbluss når de lager mat. Bestill på nettet, det er både raskt, enkelt og billig.

Vi har Gasskomfyrer fra kjente merker til alle behov. Vi har alltid gasskomfyrer i høy kvalitet til lave priser på eget lager. Har du spørsmål angående valg av gasskomfyr, har vi alltid folk klare ved telefonen.


TR93X cm komfyr med ovner og gas.

TR93P cm komfyr med ovner og gasstopp creme. Selv om gasskomfyr er en veldig gammel komfyrtype, men den har likevel mange fordeler som elektriske komfyrer ikke har. Gratulerer med valget av denne komfyren! Produktet er laget i moderne fabrikklokaler og våre krav til høy standard.


Jevn steking er en utfordring når det gjelder gasskomfyrer. Vi har testet fire komfyrer til hyttebruk. En gasskomfyr, eller en Range Cooker som det også kalles, er oftest bredere med en eller flere ovner i seg, noe som gir et “pompøst” utseende med eksklusive . En gasskomfyr er en drøm å eie for deg som elsker å lage mat.


Du kommer lynraskt i gang og får full kontroll.

Finn din nye gasskomfyr i vårt store sortiment.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift