Hvordan koble fjernkontroll til tv

Her finner du informasjon om hvordan du kobler sammen med T-We Box og TV samt hvordan du frikobler og fabrikkresetter fjernkontrollen. Se i tabellen på neste side, og finn frem til produsent av ditt TV-apparat. Lyset på fjernkontrollen vil blinke tre ganger og slå seg av.

Vi har laget en ny fjernkontroll som er spesialtilpasset din nye tv-opplevelse. Slik kobler du fjernkontrollen med tven. Hvis du vil at fjernkontrollen skal kunne brukes både for TV-dekoderen og TV-apparatet, så må du først programmere fjernkontrollen til bruk med TV-en.


Informasjon om hvordan du konfigurerer fjernkontrollen til å styre TV-en, finner du på side 39.

Vi viser deg hvordan du kan koble fjernkontrollen til T-We boksen med din TV, slik at du bare. Store tv-produsenter som Panasonic, LG, Sony og Samsung leverer iPhone-apper. Du kan selv skreddersy fjernkontrollen, for eksempel hvordan du vil at. EN KONTROLL ER NOK: Samsungs nye TV-er gjenkjenner tilkoblet utstyr og programmerer fjernkontrollen automatisk.


Slik styrer du flere av dingsene dine med TV-fjernkontrollen. Les videre, så får du vite hvordan du setter det opp på akkurat din Smart-TV. Når du har aktivert HDMI-CEC på TV-en din, gjenstår det å koble til dingsene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift