Merkeskilt motor

Fagstoff: Alle motorer har et merkeskilt. Dette skiltet gir oss diverse informasjon om motoren. Når vi skal beregne motoranlegg, må vi ta .

Har et merkeskilt til en motor som sier: 2. Merkeskiltet inneholder opplysninger om hvordan motoren er bygget, om hva slags påkjenninger den er beregnet for, og om motorens elektriske egenskaper. Motoren har merkeskilt med påfølgende opplysninger:. Disse formlene gjelder for beregninger på trefaset motor.

En elektrisk motor er alltid forsynt med et merkeskilt. Navnet på motoren er QU 1LAT , det er en faset motor vekselstrøm, Effekten er 22kw og frekvensen er på hz , motoren har 14rotasjoner i minuttet, . Del Maskinelementer og montering; Del Elektroteknikk. På grunn av at motoren gir en resistiv og en induktiv belastning så må vi ved beregning. En elektrisk motor eller elektromotor er en maskin som omformer elektrisk. Effekt motor - posted in Annen utdanning: Hei trenger litt forklaring på hva reaktiv og aktiv og.


Er aktiv effekt den som står på merkeskiltet? Klemmebrett på en middelsstor motor med statorviklingene trekantkoblet. Merkeskilt for trefase asynkronmotor .

Har litt problemer rundt forståelsen rundt effekten i en motor forhold til spenning og strøm. Regner ut i forhold til dette merkeskiltet: Regne ut . Motorer og generatorer, EU MEPS, European Minimum Energy. IE-klasse, virkningsgradverdier, merkeskilt, 2-polede enhastighets, trefase . Hver utstyrskomponent (aktuator, styring, motor) er merket med et merkeskilt.


AUMA multi-turn aktuatorer drives av en elektrisk motor og kan ta opp . En kort instruksjons video som tar for seg de viktigste tingene du burde kunne vite om hva som står på et.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift