Romantiske hager

DRØVeksthuset er ikke bare for planter, men også for mennesker. I det hyggelige rommet vokser klematis, slyngroser og . En romantisk hage skal appellere til alle sanser; den skal være vakker å se på OASE I HAGEN: Oppstammet agnbøk omkranser det . SKI: Helen Fredholm konstruerer støtfangere til daglig. Men det er ikke derfor hun trekker fulle hus som foredragsholder. Se hvordan TV-teamet gikk frem for å lage en nostalgisk hage i Kjersti Bergesens Tid for hjem-prosjektblogg.


I slutten av juni ligger det en eim av deilig rose- og peonduft over hele middelalderbyen Ystad sør i Skåne.

Vi elsker romantiske gamle hager, med roser og stakitt. Med bed fulle av blomster som ser ut som om de tilfeldigvis vokser slik, med fuglesang . Dette bildet er tatt i Botanisk Hage på Tøyen i Oslo. Grått treverk, gamle vinduer, terracotta potter, stein og blomster skaper en . Helen Fredholms hage ved Mjøsa er en vakker, romantisk, engelskinspirert hage - planlagt for hygge, nytte og lek.


Jeg har en forkjærlighet til gammeldagse, romantiske hager. Har siden jeg var omtrent år, og så Den vita stenen på barne-tv, drømt om stor, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift