Dab antenne pisk

Passiv DAB-takantenne med magnetisk fot Pluggtype: SMB Kabellengde: meter. Aktiv induktiv DAB antenne for glassmontering med utvendig pisk, fra Tyske . Hvis du vil du prøve en annen antenne til din DAB-radio eller -adapter,. Antennen over er en såkalt pisk-antenne, og selges flere steder, blant . Godt DAB-mottak krever en god antenne. For best mottak anbefales DAB-antenne med utvendig pisk.


Følgende DAB-antenner kommer best ut i deres test: Passive.

DAB-antenne med utvendig induktiv pisk. Antenne med lang psik for bruk mot artikkel nummer 101712. Med et adapter som nye Tiny Cfølger det med en god antenne.


Har bilen takmontert DAB-antenne, kan den motta signal der styrken . ANTENNENTECHNIK ANTENNENSYSTEME DAB-antenne - Fakra Passiv antenne for. DAB-antenne - SMB Aktiv vindusantenne med utvendig pisk. DAB går høyere i frekvens en FM radio (88-108Mhz).


ANTENNEN – DEN VIKTIGSTE DELEN AV EN DAB-ADAPTER. Dette er en kort “pinne” som monteres på utsiden av bilen, helst på taket . Spesielt godt egnet i områder med dårlig dekning. Denne sammen antennesplitter er en fullverdig oppgradering av passivt antennesystem. Dette fordi den er avstemt for mottak i frekvensområdet fra 85-108Mhz, mens DAB sender i området fra 174-230Mhz En ideell FM-antenne (pisktype) er Ca 140 . DAB-radioer for bil leveres ofte med en metallfilm-antenne som klistres på.


RPC4), må du ha antennepisk på taket. DAB-antenne med magnetfot er den billigste måten å brukbart DAB. Ja, nå går det altså an for veldig mange å benytte den FM-antennen du har på bilen, også til dab-adapter, og få fint mottak av digitale . DAB produkter til ettermontering av DAB i bil finner du her! Vi har komplette radioløsninger, antenner, adapter og tilbehør. Hei I Trøndelag er FM-slukket, trenger jeg pisken på taket lenger nå?


Sitter DAB-antenna i den samme pisken, eller er den ett annet sted? Test av DAB antenner og mottakere for bil.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift