Go morgen yoghurt zero

Go'morgen smaker godt og har en emballasje spesielt egnet for deg som skal spise når du er på farta. Go'morgen Zero kommer i to smaksvarianter med . Go'morgen ZERO Vaniljeyoghurt med nøttekrønsj har en fyldig og smakfull vaniljeyoghurt og en knasende god nøttekrønsj i sidebegeret.

Go'morgen ZERO Blåbær- og tranebæryoghurt er en fyldig, smakfull og frisk yoghurt helt uten tilsatt sukker. I sidebegeret finner du en knasende go. En vanlig Go'morgen fruktyoghurt inneholder mellom og gram tilsatt sukker. Den nye Zero-varianten er ikke sukkerfri, men inneholder kun de sukkerartene . SIDE2): Mandag skriver TINE på sine hjemmesider at næringsdeklarasjonen av de to variantene Go'morgen ZERO, Mangoyoghurt med . Jeg har testet ut både God morgen yoghurt uten sukker, de nye.


God morgen Zero var også utrolig frisk og go samtidig som dne var litt syrlig . En annen yoghurt du bør styre unna i hverdagen er Go Morgen vaniljeyoghurt med nøttemix totalt prosent tilsatt sukker. Yoghurt er en god kilde til blant annet kalsium, protein, riboflavin, vitamin B1 jod og fosfor. Go' morgen yoghurt zero, med bringebær.


Go' morgen yoghurt fra Tine uten tilsatt sukker. Etter å ha blitt tipset om den i snart to uker har jeg i dag endelig fått smakt en av Zero-variantene . GO'MORGEN YOGHURT ZERO BLÅBÆRTRANEBÆR.

Yoghurt: Helmelk, sukker, skummetmelkpulver, modifisert tapiokastivelse, vaniljeekstrakt, aroma, vaniljefrø, yoghurtkultur, konserveringsmiddel (kaliumsorbat). GO MORGEN YOGHURT ZERO MANGO 190G TINE . GO MORGEN YOGHURT ZERO BRINGEBÆR 190G TINE .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift