Jatoba tre

Jatobá (tre) – et brasiliansk kirsebærtre; Jatobá (Maranhão) – en brasiliansk. Jatobá (Pernambuco) – en brasiliansk kommune i delstaten Pernambuco. Tre er et naturprodukt som hele tiden er i forandring, også etter bearbeiding.

Jatoba - Ubehandlet - Vi anbefaler jatoba treribber uten overflatebehandling. Regnskogfondet etterlyser nå importforbud for tropisk tre som ikke . EUs tømmerforordning gjør det straffbart å importere tre og tre-produkter som man . Da vi gjorde en tilsvarende undersøkelse i januar 200 var Fix Interiør på Åssiden verstingen med parkett både av Jatoba og Merbau kraftig .

Jatoba tre, også kjent som brasiliansk treverk, kommer fra et tre som vokser i Brasil og andre steder i Sør-Amerika. Den kommer i en rekke naturlige farger, fra et . Common Name(s): Jatoba, Brazilian Cherry. Tree Size: 100-1ft (30-m) tall, 2-ft (.6- m) trunk diameter.


Strøget benk, jatoba med rygg – frittstående. Et utvalg møbler basert på det praktiske, og som drar det enkle til det . Jatoba tre, også kalt brasiliansk kirsebær, er en av de mest populære parkett import. Kjent for sin hardhet og slitestyrke, varierer dette treet i farge fra .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift