Lærhalsbånd

Lærhalsbånd i forskjellige varianter til hun med og uten pynt. Strup, halvstrup og vanlig halsbånd til hund i lær. SORT PÅ BRUN BAKGRUNN Hullmål: Str 50c39-4.

Felleskjøpet nettbutikk - Lærhalsbånd hund. Infettet lærhalsbånd til hund fra Alac. Denne typen halsbånd er fin for deg som ønsker minst mulig slitasje på pelsen.


Her finner du et utvalg av hundens halsbånd for alles smak og behov.

Finne den rette hunden krage er ikke alltid lett. Dette er hundehalsbånd av meget god kvalitet. Lærhalsbånd til hund er en naturlig del av de fleste hunders hundeutstyr!


Rundsydde lærhalsbånd som ikke sliter på pelsen. Størrelse: Bredde: 5cm og lengde: 40cm, 45cm og 50cm. Norges største dyrebutikk på nett, vi har alt av hundeutstyr, katteutstyr. Og verdens største Hunter Shop in Shop. HUNTER Round Soft Petit Rundsydd halsbånd i ekte mykt nappalær.


Kraftig lærhalsbånd med Rock my dog logo. Lærhalsbånd - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Stort utvalg av stilige lær halsbånd og lær armbånd på MisterBling. Båndet er rundsydd i supermyk behagelig lammeskinn, noe som er . Beeztees vintage lærhalsbånd som kalles Tarek. Dette fløyelsaktige halsbåndet har en spenne og gjennomgående søm.


Premium kvalitets hundehalsbånd fra Heim, laget av robust og slitesterkt brunt skinn. Fôret halsbånd med kjetting i høy kvalitet av vegetabilsk garvet lær. Solid lærhalsbånd med håndtak på toppen så du enkelt kan holde tak i hunden. Dingo Lærhalsbånd med niter brun bred cm. Varenummer: dingo-niter-brun-70; Tilgjengelighet: 1. Lærhalsbånd med Rhinestones og keltisk-inspirert . Lærhalsbånd Brun Enkelt myndehalsbånd i brunt lær.


Halsbåndet er mykt og med litt polstring. Størrelse: Lengde: 44cm-53cm Bredde: 5cm nb. Oppdaget igår at en pose som stod i kjelleren med div. Jeg la alle halsbånda i vann med grønnsåpe, og måtte .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift