Nye dører gamle hengsler

Går det an å bestille innedører passer de gamle hengslene? Kan jeg skru ut de gamle hengslene og sette inn de nye(snapp inn) noen som har . Jeg brukte de gamle hengslene som jeg synes er bedre enn de nye .

Har du et hus som er bygget på 60-tallet er sannsynligheten stor for at du har dører i såkalt gammel standard med løftehengsler. Dette prosjektet endte opp med å koste 5kroner for døren og 2kroner for hengslene. En ny dør med karm kan fort koste flere tusen kroner, i tillegg til . Senteravstand mellom hengslene må være 15mm. Nå løsnes din gamle dør og du kan enkelt stte inn din nye dør.


Nye innerdører er en enkel måte å gi ditt hjem en ansiktsløftning. Er det en felles standard på hengsler på dører? Er det så enktel som å hekte av de gamle og hekte på nye, vil vi gjøre dette temmelig snart.


Dette endte i en ordentlig ødelagt dør. Er det evt mulig å spesialbestille en ny dør med gamle hengsler? Gamle Dører med gamle hengsler - Hus, hage og. Dersom du vurderer å bytte dører, og du har dører og hengsler av noe nyere dato, skal.


Da løsner din gamle dør og du kan sette inn din nye.

Tips: Du kan fjerne den gamle låsekassen fra døra. Hvis du så IKKE har snap-in hengsler eller vil ha nye karmer må du gjøre mer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift