Varsellampe kjølevæske

Hvor mange varsellamper som finnes på en moderne bil varierer litt fra modell. Temperaturen på kjølevæske er for høy på grunn for lite væske i systemet eller . Der stod det at man måtte fylle på kjølevæske, om man ikke hadde det så måtte man slå av bilen. Varsellamper er lagd for å lysen før bilen selvdestruerer.


Hva skal du egentlig gjøre når varsellampene lyser? Sving inn på nærmeste bensinstasjon og sjekk om du må fylle opp med kjølevæske. Varsellampe om kjølevæske lyser, men nivået er OK.

Golf Mk20- posted in Teknisk og trimming: Hei! Har ein Golf Mk20som plutseleg . Problemer med kjølevæske + på Audi Ainnlegg3. Om det er en varsellampe du ikke kjenner igjen, må du finne fram.


Temperaturen på kjølevæske er for høy på grunn for lite væske i systemet . En moderne bil kan ha mellom og 1varsellamper. Motortemperatur: Temperaturen på kjølevæske er for høy på grunn for lite væske i . Noen ganger får jeg blinkende varsellys for kjølevæske. Stopper bilen, og sjekker nivået i gullfiskbollen, men der er det helt normalt.

Dette betyr varsellampene i bilen - NRK Nordland - Lokale nyheter, TV. VARSELLAMPER: En undersøkelse NAFs søsterorganisasjon i England. Temperaturen på kjølevæske er for høy på grunn for lite væske i . Nivåsensor for kjølevæske er montert inne i. Ingen varsellampe dersom nivået på kjølevæsken.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift