Hvordan koble støpsel til platetopp

Koble riktige ledere i induksjonstopp. Hvordan i alle dager får jeg til det? Koble Ikea koketopp - posted in Hus, hage og oppussing: Hei jeg har kjøpt en induksjonstopp fra IKEA. Den brune å den blåe har ingenting å si hvordan vei de går. Kan jeg montere støpsel på komfyr selv?


To ledninger på samme støpsel - Forskriftsmessig. Kjøpt ny komfyr men fulgte ikke med strømledning. Strøm til ovn - Elektronikkinnlegg19. Hus, Hage og Oppussing - VG Nett Debattvgd.


Forbruker › Hus, Hage og OppussingBufretLignende31. Har et støpsel som skal kobles til platetoppen. Ledningene som skal kobles til er brun, blå, svart og jord. Hvordan skal dette kobles til et vanlig . Lamper og støpsler er trygt, men du må raskt ringe elektrikeren. Da bytter mange av oss ut en vanlig komfyr med platetopp og stekeovn.


Hva står det i bruksanvisningen om hvordan du skal koble den? Når du sier at på din platetopp så er det L L N og jording og at du koblet Leller Ltil den brune. Forutsatt at det benyttes støpsel med 2+jord flatstift.


Tror du må montere støpsel selv på Ikea sine platetopper, selv ville jeg. Ikea så få iallfall en elektriker til å koble på støpselet eller . Det betyr at du kan montere støpsel på ledninger, koble til lamper i tak og lignende.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift