Primus test 2015

Vi har testet gassbrennere som skrus fast oppå boksen. Man kan kjøpe kjeler med varmeveksler fra Primus og Optimus og løs varmeveksler fra MSR for å . Prisbelønte Primus OmniLite Ti veier lite, er drivstoff-gjerrig og bruker alle typer.

Test: Er dette den kjappeste måten å koke vann i naturen på? Vi kaller gjerne alle slike kokeapparater primus, selv om dette egentlig er et svensk. En riktig justert primus har omtrent like høy effekt som en gassbrenner.


Alle brennerne er testet i praktisk bruk utendørs og under kontrollerte former innendørs. Igår kveld vært de testet på plenen sammen med min Primus Omnifuel og . Turpakking og mine erfaringer med primusfyring og valg brenner og. Jeg ser at det diskuteres mye vedrørende multifuelbrennere og valg av brennstoff i primus og tenkte. Test av ryggsekk for naturfotografen. Testvinneren Primus OmniFuel får fem prikker på terningen, en solid og funksjonell brenner til en grei pris.


Vi har testet gassbrennere som skrus fast oppå gassboksen. Man kan kjøpe kjeler med varmeveksler fra Primus og løs varmeveksler fra MSR . OmniFuel er vårt mest prisbelønte kjøkken. Det har gjennomgått omfattende testing over flere år og har bevist hva det er godt for ved utallige anledninger.


O-fagspatruljen har lang erfaring fra ulike typer brennere og primusvarianter. Jevnt over er det Primus Omnifuel som kommer best ut i tester. Noen synes det er overdrevet, jaja, de får ikke håndere primus i mitt telt. BEST I TEST HOS VILLMARKSLIV og i flere andre ledende friluftsblader!


Primus leverer en termos med god isolasjonsevne, samt fin kopp og kork. Tags: primus, optimus, kovea, trangia, stormkjøkken, gassbrennere, gassbrenner, multifuel, kjøkken, kokeutstyr, lifeventure, jetboil, msr, beaver, bensinbrenner, . Her kan du lese litt om forskjellene og få tips til hvilken brenner du bør velge. Testet: Fire Maple FMS-117T gassbrenner med slange.


Jeg har brukt brenneren under vinterlige forhold med temperaturer ned mot 8-minus med Primus vintergass, og under varmere . Svenske Primus har vunnet flere priser for sine multifuelkjøkken. Vi har to målsetninger med denne testen: For det første ønsker vi å gjøre det lettere å velge brenner for den som skal kjøpe.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift