Lrhalsbnd til hund

Lærhalsbånd i forskjellige varianter til hun med og uten pynt. Strup, halvstrup og vanlig halsbånd til hund i lær. Halsbånd i mykt lær med nagledekorasjon.

Enkel lærhalsbånd fra Alac i ferdig fettet lær i brun farge, halsbåndet kommer i mange stø. Norges største dyrebutikk på nett, vi har alt av hundeutstyr, katteutstyr. Og verdens største Hunter Shop in Shop.


Felleskjøpet nettbutikk - Lærhalsbånd hund.

Infettet lærhalsbånd til hund fra Alac. Stillbart halsbånd med spenne i brunt narvlær. Her ser du et utvalg halsbånd til hund i nylon fra Optimum.


Din nærmeste Dyrebutikk - hjemkjøring av hundemat, kattemat, kattesand og dyr tilbehør. Halsbånd lær brunt - Halsbånd i fettet lær. Behagelig for hunden å bruke,justerbart. Nettbutikk med enormt utvalg av hundeklær, hundesnacks, godbiter til hun.


Sort halsbånd med padding og refleks. Dette er hundehalsbånd av meget god kvalitet, som vi har klart å få inn til veldig hyggelige .

Størrelse: Bredde: 5cm og lengde: 40cm, 45cm og 50cm. Passer bla huder so,Engelsk Staff, Mastiff, Ridgeback, Amerikansk og Engelsk Bulldog, ,Alaskan Malamute, Siberian Husky, . Bilde av Collar brilliance lærhalsbånd , hvit 19-25cm. Collar brilliance lærhalsbånd , hvit 19-25cm. Her finner du et utvalg av hundens halsbånd for alles smak og behov. Finne den rette hunden krage er ikke alltid lett.


Distributør av en rekke merkevarer, bl. Kjempe utvalg i Bån Seler Halsbånd til Norges billigste priser MED prismatch! Flexiliner, også kalt rulleliner, gir din hund frihet på spaserturen.


Myke gode rundsydde lærhalsbånd med halvstrup i kjetting.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift