Produsere pins

Trofé AS har lang erfaring med produksjon av pins, medaljer og mynt og har over mange år. Pins, medalje, mynt - leveres i ulike kategorier og priskategorier. Pins er et klassisk profilprodukt for så vel foretak som foreninger.

Axon Profil sine pins produseres direkte på fabrikk i Asia uten noen mellomledd. Stili profil tilbyr gode muligheter til å lage sin egen medalje eller pins. Vi har ikke én medalje på lager, men produserer alltid ut fra kundens ønsker og behov.


Helt i metallets farge eller trykt og med emaljert eller screentrykt overflate.

BE OM PRIS på pins med eget motiv Minsteantall stk. Vi kan produsere din pins akkurat som du vil ha den med farger eller i gull-sølv-brons. Visste du at pins er mye mer enn jakkemerker i metall?


Se egen side om produksjon av pins, hvor du kan lese nærmere om de forskjellige . Vi har en stor produksjon på metallprodukter til både Forsvaret, fylkeskommuner og kommuner på metallprodukter. Vi har funnet en ny leverandør som kan produsere pins i små opplag til fornuftig pris. Sanglerke pin vil derfor bli produsert våren 20og kommer sammen med . ODT Pins Things -PINS, Mynter, Metall artikler spesiallagede produkter.


LOGO til en vakkert smykke i form av pins eller annet emaljert produkt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift