Trioving låssylinder ytterdør

Det er den delen av låsen som sitter inne i døren og som griper fast i karmen. TrioVing er totalleverandør av sikkerhet – fra enkle, mekaniske låser og beslag, via motoriserte låser og dørautomatikk – til avanserte, elektroniske . Sylinderen kontrollerer hvilke nøkler som kan låse opp eller igjen låsen. Produktet sylinder, eller låssylinder, fungerer sammen med låskasse i det som utgjør en . Trioving 12c sylindersett, komplett med nøkkel på begge sider av døren. Sjekk priser på Trioving lås sylinder.


Sammenlign priser i mer enn 2butikker!

Kjøp Trioving lås sylinder billig i nettbutikkene. Noen som har anelse om hvordan en kan fjerne låssylinderet som er avbildet under? Det er en bitteliten skrue i form av umbraco, men den har . Standard sylindersett TrioVing 1285C SEC med tre nøkler.


Som består av sylinder både på utsiden og innsiden. Dette er en oppgradert variant av TrioVing . Lås for dører som skal ha sylinder, blindskilt eller signalskilt. Fallen betjenes med dørvrider, reilen betjenes med nøkkel, knapp-vrider eller signalskilt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift