Halsbånd valper

Kjøp et valpehalsbånd som valpen kan bruke fra den kommer til deg. Halsbåndet justeres utover etterhvert som valpen vokser. Som hundeeier er det en del ting du bare må ha fra du får valpen i huset.


Kjøp heller et nytt halsbånd når valpen har blitt 3-måneder gammel og skal litt mer . Det vil som regel ta et par dager før valpen blir vant til å ha på seg halsbåndet. Når den begynner å overse det, kan du la det sitte på hele tiden. Lek en liten stund med valpen, by på deg selv og ikke bruk leker.

La valpen kravle over deg og dytt litt til den og klyp litt med . Når man skaffer seg valp er det mye nytt og masse man må tenke på, vi har derfor laget. Valp, utstyr, hundeutsyr, valpeutstyr, halsbån bån sele, valpeleke. Et valpehalsbånd i nylon er rimelig og praktisk som valpens første halsbånd. De er enkle å ta av og på med klikk-lås.


Sett med stk halsbånd til valpekullet. De forskjellige fargene skiller valpene fra hverandre, på emballasjen til halsbåndene er det også mulighet for å notere . Nydelige, smale halsbånd i sort eller hvit med strass på låsen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift