Hvilken funksjon har en transformator

Transformator, ofte kalt trafo, apparat som omsetter elektrisk. Siden oppfinnelsen av transformatoren i 18har den vært en essensiell del av all. Den ideelle transformatorens identitetsfunksjon er vist i ligning (5) og er en.

Transformatoren - Elektrofag Vg- NDLAndla. Fagstoff: Transformatoren brukes til å transformere opp spenningen fra kraftverk og ned spenningen til forbruker. Ordet transformere betyr omforme, og en elektrisk transformator kan. Et forsøk dere kanskje har gjort på ungdomsskolen er å lage en .

Mangler: hvilken ‎funksjonTransformatoren - w3elektrofagw3. LignendeFiguren under viser prinsippet for en transformator med noen påførte eksempelverdier for strøm og. De oljeisolerte har lavest tap, lavest pris og lavest støy.


Møre Trafo AS, har produsert transformatorer siden 1951. Fra og med 19starta en også opp med produksjon av nettstasjoner. En transformator er merket U= 230V, I= 100mA, N= 1000vin N2.


Transformator, strømtrekk - Skole og leksehjelpinnlegg25. VGElektro, Transformator - Skole og leksehjelpinnlegg9. Trenger Hjelp Med Elektro Prøve - Skole og leksehjelpinnlegg19.

Hva slags funksjon har egentlig en skilletrafo. Forum › Hi-Fi avdelingen › Hi-Fi genereltBufret30. Jeg har ikke jord ut av noen komponenter eller i vegg, aner.


Hvis man med skilletrafo mener transformator som skal dempe støy, så gjøre den . Hvilke funksjon har transformatorer i skip? Hva har du som maskinist av ressurser til rådighet for å sikre at transformatorene fungerer som de skal?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift