Kjerringråd mot forstoppelse

Hva skyldes forstoppelse og hvordan kan du bli kvitt det? Kan lavFODMAP-dietten hjelpe mot forstoppelse? Forstoppelse er noe mange opplever fra tid til annen.

Det er ikke farlig om dette er en sjelden begivenhet, men blir det en langvarig greie er det . Forstoppelse kan være så ille at man får veldig vondt imagen. Det er da det er greit at det finnes hjelp og kjerringråd mot problemet med forstoppelse. Treg mage er en tilstand som man helst vil unngå.

Et virkningsfullt råd mot at avføringen er hard. Jeg spiste to poser svisker over ei helg da jeg fikk forstoppelse. Ble ikke bedre, men sinnsykt med gass og smerter. Råd mot forstoppelse for gravid i tredje trimester?


Forstoppelse og barn er en utrolig kjedelig kombinasjon som mange foreldre må gjennom en eller flere ganger i livet. Ved forstoppelse går man sjeldnere på toalettet enn vanlig og avføringen er har tørr og vanskelig å trykke ut. Hva kan vi så gjøre for å motvirke treg mage og forstoppelse?


Et nøkkelord er å ha gode rutiner og leve . Gamle kjerringråd mot forstoppelse er matvarer som fiken og yoghurt, å drikke sitronsaft i vann på tom mage, samt å spise mer fiber.

Seks svisker to ganger om dagen gir god effekt mot hard mage.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift