Rundstykker med cottage cheese og gulrot

HVERDAGSGODT: Med gulrot og cottage cheese blir rundstykkene ekstra saftige og gode, mener matblogger og bakebokforfatter Thea . Bland sammen dei tørre ingrediensene, tilsett deretter cottage cheese, kesam, egg og gulrot. Rundstykkene er bakt med gulrot og cottage cheese.

Resultatet ble disse saftige, gode og luftige rundstykkene. Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg. Det skal sies at jeg ikke sa det var cottage cheese i de, men.


Så koselig sagt Vigdis, tusen takk :) Håper formen din er bedre :) Raspet gulrot er kjempe . Bruk gjerne en gulrot som du rasper oppi også – da blir den . Enkle er de også, og inneholder havre, gulrot og cottage cheese. Ingenting slår nystekte rundstykker med brunost i mine øyne! Disse inneholder litt grovt mel, finrevet gulrot og cottage cheese som gjør at de blir ordentlig saftige og gode. Gjær og sukker røres ut i vesken, deretter olje og grove meltyper, cottage cheese, gulrot og salt.


Hvetemel røres inn til slutt slik at man får en deig som slipper . Oppskrifter for rundstykker med cottage cheese og gulrot.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift