Siltnamis novator

Ferma “ ( Komplektacijoje arkų sutvirtinimai ). Kaip ir šiltnamio Novator 0karkasas pagamintas iš aukštos kokybės plieninių keturkampių . Novator 0karkasas pagamintas iš aukštos kokybės plieninių keturkampių vamzdžių x 20 .

Tvirtas ir išskirtinis šiltnamis, kurio karkasui naudojami uždari vamzdžiai. Tvirtas ir išskirtinis šiltnamis, kurio karkasas pagamintas iš kvadratinių cinkuotų vamzdžių. Dėl konstrukcijos tvirtumo patenkins pačių išrankiausių klientų norus.

Konstrukcijos pagrindas pagamintas iš 30xmm kvadratinių . Tai naujausias , (20m rudens ) šiltnamio modelis , pradėtas gaminti Rusijoje. Dėl karkaso tvirtumo konstrukcija patenkins pačių . Polikarbonato danga tvirtinama įtempimo diržais.

Aprašymas: Šiltnamis Novator 1sukurta, kaip ekonomiškas ir už prieinamą kainą kiekvienam sodininkui. NAUJOVĖ ŠILTNAMIAI NOVATOR Aprašymas: Šiltnamis Novator 1sukurta, kaip . Reikalingas nebrangus, lengvai surenkamas ir pigus eksploatacijoje šiltnamis ? NAUJOVĖ ŠILTNAMIAI NOVATOR Aprašymas: Šiltnamis Novator 1sukurta, kaip ekonomiškas ir už prieinamą . Dačnaja Trioška - tai puikus kokybės ir kainos derinys. Aprašymas: Šiltnamis AGRO sukurtas, kaip ekonomiškas ir už prieinamą kainą. NAUJOVĖ ŠILTNAMIAI NOVATOR Aprašymas: Šiltnamis Novator 1sukurta, . Sveiki forumieciai, gal kas neseniai pirko polikarbonatini siltnami?


Tvirtas 4'' - 3x( kv.m ) – AKCIJA 370€ ( 127lt ) kainavo 450€. Tvirtas 8'' - 3x( kv.m ) – AKCIJA 610€ ( 210lt ) kainavo .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift