Enkle fletter å lage på seg selv

Eventuelt kan du også lage ei fosseflette på andre siden av hodet og knytte de to sammen. Instagram-hiten Helene Meldahl prøver seg nå som klesdesigner! Jeg vet selv hvor frustrerende det er å ville lage en fin perfekt flette, men mangle.

Derfor har jeg laget fem super enkle steg du kan følge for å lage dutch . Mange av de enkleste flettene kan fikses selv, andre trenger du kanskje litt hjelp til? Lag én lang flette, to lange fiskebeinsfletter eller hva enn du måtte ønske. Mai er spekket med festligheter og det er mange anledninger til å ha på seg bunad.

Men du må selvsagt ha en frisyre som matcher finstasen. Det kan være vanskelig å flette bakover på seg selv, men det skal ikke . Får du det ikke til å sitte av seg selv, er det fritt frem å bruke hårnåler. Hvis du ønsker et litt annerledes uttrykk, kan du også lage fiskebeinsflette som du fester alt. Dette er fletter som passer til alt og som er enkle å få til selv. Steg-for-steg videoer for å lage franske fletter, fiskebensfletter og.


Vi har funnet noen videoer som på en enkel måte viser og lærer deg å lage franske fletter, fiskebensfletter. Denne videoen er en grundig guide for hvordan du selv kan flette. Mange barn vil gjerne kle seg ut som Pippi Langstrømpe på .

Det ser så vanskelig ut, men dette klarer du fint selv! Her er en video en Vimeo-bruker som kaller seg Malenami som. Cinthia Truong har laget en fin og enkel video som viser hvordan du kan lage en latterlig enkel . LES OGSÅ: Frisyrene som lager seg selv over natta.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift