Fiken regnskap test

Det har aldri før vært enklere å føre sitt eget regnskap. Overgangen fra papir til elektronisk lagring har gjort regnskapet mye mer oversiktlig. Hjem Tester og omtaler Test av Fiken regnskapssystem.

Fiken reklamerer med “Superenkelt regnskap”, og det er ingen overdrivelse. Fiken er et godt alternativ hvis du ønsker å føre regnskapet helt eller delvis selv. Her er den definitive testen av regnskapsprogrammer; ni systemer i forskjellige varianter.


Vår test inneholder derfor tre systemer fra Visma, og Uni Micro må enda en.

Fiken Regnskap og Faktura Pluss: Enkel og rimelig løsning. Fiken Regnskap er et av flere nye, online baserte. Merk at jeg ikke har testet alle modulene, men Fiken tilbyr både utgående faktura, hjelp . Jeg lette selv en stund etter en måte jeg selv kunne føre regnskap.


Ser det er mange på dette forumet som synes at regnskap er (unødig) komplekst. Vi i Fiken har også opplevd dette, og laget et system der vi har forøkt. Jeg har testet det litt, og slik programvaren er nå er det ikke tilstrekkelig . Anbefaler Fiken som regnskapsprogram (ENK)innlegg2.


Visma - og alle trollets mange hoderinnlegg22.

BufretLignendeFiken er et brukervennlig regnskapsprogram for små bedrifter. Regnskap er enklere enn du tror – med Fiken klarer du det selv . Regnskap Norge gjennomførte i april 20en stor undersøkelse om a-ordningen. Agresso; Easy-Regn; Fiken; HansaWorld; IFS; SAP; Unit 4.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift