Lamelines tvoros

Lamelinės tvoros, gamyba, montavimas. Gaminame ir montuojame įvairių spalvų.

Lamelinės tvoros ir kiti statybos darbai. Pagrindiniai lamelinių (žaliuzių) tvorų privalumai: + tvoros sekcijos konstrukcija turi karkasą 25x25mm. Lamelinės (žaliuzi) tipo tvoros skirtos norintiems daugiau privatumo. Tvoros praktiškai nepermatomos iš išorės, puikus estetinis vaizdas, plati .

Prekyba skardiniais tvoros elementais pagal klijento užsakymą. Gaminame ir montuojame Lamelines tvoras. Tai puikaus dizaino ir ilgaamžiškumo derinys jūsų namams.


Atvykstame į vietą, pamatuojame, pagaminame ir . Lamelinės tvoros Lietuvoje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Statybos darbai, statybos paslaugos (siūlo paslaugas) Kaune skelbimas: Gaminame ir montuojame Lamelines tvoras. Tai puikaus dizaino ir ilgaamžiškumo .

Pagal užsakymą gaminame ir montuojame skardos lankstinių (lamelines) tvoras. Kodėl verta rinktis skardos lankstinių (lamelinę) tvorą? Lietuvoje vis dažniau galima pastebėti modulines skardinių tvoralenčių tvoras, kurios.


Siūlome: metalinės tvoros, tinklinės ir segmentinės tvoros, betoninės tvoros, Aluzinc skardinės tvoros, lamelinės (žaliuzių tipo) tvoros, metalinių strypų tvoros, . Vertikalus L profilis, horizontalus Zaliuzi profilis, vertikalus omega profilis ir kt. Atliekame visus stogu dengimo, bei skardinimo darbus. Visi skardos lankstymo darbai is musu ar kliento zaliavos.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift