Led vekstlys

LED Vekstlys for ditt drivhus eller innendørs kjøkkenhage. Hps, metal halide, le ballaster og reflektorer - Alle typer vekstlys. LED vekstbelysning er neste generasjons dyrkelys.

Lavt energiforbruk i forhold til HID-lamper, fra 0til 0++ lystimer levetid og lav varmeutvikling, gjør . Framtidens plantebelysning strømbesparende LED. Vi har alt av plantelys LED og grolys til Norges beste priser! Med riktig vekstlys kan du dyrke krydder og grønnsaker innendørs hele året, og sikre at plantene overlever i.

På et annet, ikke-plante-relatert, forum jeg er på var det ei som lagde sitt eget led vekstlys ved å blande røde og blå lamper. Vårt nye Apollo LED-lys har et helt nytt spektrum som består av forskjellige farger for.

Før LED-lamper ble så avansert som de er i dag, var den primære rollen supplerende belysning for bønder. Man kunne bruke et HID vekst lys oppsett gjennom . Dette vekstlyset har to lysinnstillinger. En for vekstfase og en for blomstringsfase. Høykvalitets LED vekstlamper fra Fusion Gserien! Noen som har erfaring med disse lysene?


Har nettopp bestillt de minste av disse. Foreløpig har ikke LED-vekstlys slått igjennom i kommersiell planteproduksjon i veksthus. Det skyldes at LED-lampene ikke ennå kan innfri det . Vi har de beste prisene til bad og hage. Du kan lese mer om vekstlys og led på våre temasider om lys.


LED Vekstlyslamper med stort utvalg effekt variasjoner, og mange ulike funksjonaliteter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift