Polere bt med bilvoks

Noen produkter har en del voks i seg som gjør at vannet preller. For øvrig det beste man kan polere båten med om du har tilgang på noe slikt. I mer tradisjonelle voks- og polishprodukter er det mengden carnubavoks som er.

Enkelt sagt, innebærer en polering og en voksing av båten at man tilfører . Til voksing, polering, pussing og tørking; Passer også til bruk i hjemmet; Senterhull for enkel uttrekking og avriving. Usikker på hvordan du skal polere båten? Få tips og råd om hvordan du polerer båten her.

Tips til hvordan vaske båten på forhån skummlegging og HT kan bli. Megs pakka selv, annet enn at det er rubbing, polish og flytende voks. Skrogside båt - Nybegynnerinnlegg25.


Anbefaling av DA polermaskin til båt - Produkterinnlegg12. Polering av plastbåt - Show and shineinnlegg23. BufretDu kan polere hele året, bare temperaturen er over fem grader og været er tørt. Voks (L) skal gi ekstra beskyttelse av den polerte over-.


I tillegg bør man være litt oppmerksom på miljøvern når man bruker kjemikalier mens båten er i . Slik gjør du båten klar for sommeren.

Prisen på vask, polering, voks, stoffing og service på motor.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift