Drop off bilpleie

Priser: Liten bil: 65kr, personbil: 73kr, SUV 85kr, Transporter 93kr. Ved bruktbil tilkommer lakkrens på kr 170- - dette må utføres før Drop Off . Drop off er en unik keramisk lakkbeskyttelse med vesentlig bedre egenskaper sammenlignet med de mer tradisjonelle lakkbeskyttelsene du finner på markedet.

Ved brukte biler eldre enn mnd kommer lakkrens og rubbing i tillegg på prisen. Pakkepris kan gies på stedet: drop off-glassbeskyttelse og felgbesjyttelse. Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes obligatorisk på alle nysolgte biler i av.


Vi får stadig spørsmål om hvordan det i praksisen er å vaske en Drop Off lakkforseglet bil.

Om det virkelig er en forskjell du merker. Tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse, som . Hei, leste om dette produktet i dag og det virket som en grei beskyttelse enkel i bruk. Noen som har prøvd og har erfaring med denne?


Dyktige spesialister på bilpleie utfører jobben raskt og profesjonelt. Drop Off keramisk lakkbeskyttelse har en holdbarhet på opp til år uten at det kreves . For deg som er opptatt av bilens driftssikkerhet og annenhåndsverdi. Rehabil benytter håndplukkede produkter og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift