Fm sender bil

Kjøp i stedet en radiosender som du enkelt kobler til f. FM-sendere er vanligvis batteridrevet, men det finnes også modeller som er drevet av 12V-uttaket i bilen (sigarettenneruttaket). Kitsound FM-sender til bil (sort) - Kitsound car FM-sender kommer med 3.

Senderen får strøm via bilens strømuttak. FM-senderen fungerer som en batterilader samtidig som musikken sendes på valgt frekvens. FM-sender med holder til iPhone med 30-pinkontakt.


Kombinert DAB-mottaker og FM-sender til bilen.

Jeg kjøpte meg en belkin fm sender i dag til kr 350. Kjører en bil med innebygd stereo uten . Enkleste måte å få koblet iphone til anlegget? Hvor mye kvalitet går tapt ved bruk av FM-sender. FM sender i bil - Bilstereoinnlegg7. BufretLengter du dessuten etter en smidig handsfreefunksjon i bilen?


Da må du teste Hamrons FM-sender med bluetooth! Denne FM-senderen kobles til bilstereoen . Vi tilbyr ulike typer FM-sendere og bilmonteringssett med handsfree- og ladefunksjoner. Konkurransedyktige priser, god kvalitet og rask levering.


Ved å koble opp mobilen til en kvalitets iPhone FM transmitter får du lytte på favorittmusikk under kjøreturen - Ta en titt på vårt tilbud og kjøp på nettet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift