Motek kampanje 2016

Det er igjen klart for Kampanjedager hos Motek. Bestill-knappen fungerer som link til kampanjeproduktet i produktkatalogen vår på. På alle våre Moteksentre blir det blant annet demonstrasjoner av maskiner, .

Nå er nyproduktbrosjyren vår for våren 20ute. Kanskje den inneholder akkurat det du har ventet på? Motek har vært med på byggingen siden starten.


Alf Bjerckes vei 22b, Box Økern Oslo, 05Norge.

I løpet av 20vil du hver måned få tilsendt et tilbud som bare er tilgjengelig ved bestilling i nettbutikken! Bestilling kan du gjøre døgnet rundt, . Motek leverer verktøy, festemidler og tjenester til byggeindustrien,. Det blir både gode tilbu demo og mer på alle våre Moteksentre. Selvfølgelig er kampanjetilbudene også . Enkel tommelfingerregel på Motek er at villedende pris eks mva er den du. På motek her koster begge protool drillene det samme veiledene.


Eller er det bare Motek som selger dette? Prisene til Norcut på Festool-maskiner som ikke er på kampanje er helt latterlige sammenlignet .

Var innom min lokale Motek-butikk i dag og kunne benytte tilbudet allerede i dag. Våre merkevarer er Hilti, Festool, Bostitch og Motek, høykvalitets festemidler. Grillen var varm og stemningen høy da verktøyleverandøren Motek.


Grillen var varm og stemningen høy da verktøyleverandøren Motek arrangerte to kampanjedager i alle sine sentre denne uka. TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell til proffmarkedet. Kampanjen Smart oppussing – kunnskap er verktøy går i disse dager av.


Ved å svare på tre enkle spørsmål, kan håndverkere vinne verktøy fra Motek.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift