Varmgr stue

En lun gråtone som flere burde stifte bekjentskap til! Dette er en god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Varmgrå er en farge vi har sett mye av i 201 og da i de varmeste tonene – nesten mot greige.

Har du mye antikviteter og mørkt treverk er . Nå er fargene skrevet på innlegget med malingen: Varmgrå og . Det er en ganske åpent mellom kjøkken og stue så tenkte kjøre samme farge her. Dør: LADY Supreme Finish halvblank 3Varmgrå.

Hei, jeg har en stue som er malt i lyseblå og bomull. Varmgrå er en lun gråfarge, – gråligere i tonen enn Kalkgrå som. Hei Vi har en stue malt i fargen tudor, og lurer på om fargen passer til . LADY 3Varmgrå er en lun og god gråtone for deg som ønsker varme grå. Varmgrå på stue, lister og vinduer i Bomull, hvitoljet eik gulvet. Jeg skal male stua, og vakler mellom grått og beige.


HAr caffelatte i dag og ønsker en varm og lun stue. Grått er tidløst og fortsatt veldig populært blant mange. Vi har spurt Kirsten Visdal, interiørstylist, og Boris Miller, interiørarkitekt og en .

Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Nydelig til mintfargene nevnt over, samt 63Jade, men også lekker til bestselgerne 103Kalk, 103Kalkgrå, 5Ascott, 3Varmgrå, 13Frostrøyk. Jeg har så lyst å male stuen og gangen, men jeg finner bare ikke den. Da er farger som de gylne grå 19Antikkgrå, 10Grå Harmoni og de lune grå 106Washed Linen og 3Varmgrå spesielt populære.


At hvitt er vakkert er noe BoligPluss-leserne har visst lenge. Nå viser trenden at også gråfarger er i ferd med å bli veldig populære. FRANK gulvlampe, MANOLA bordlampe: Lampehuset Hylle, rammer.


Alle kategorier, Soverom, Stue, TILBU Nyheter, Interiør, Entrè, Gulvtepper, Spisestue, Belysning, Hage . Explore Kirsti Seljås's board male stue on Pinterest, the world's catalog of. Fra det nye fargekartet finner du en lignende farge som heter LADY 3Varmgrå.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift