Canal digital internett borettslag

I borettslag og sameier kan styret inngå fellesavtaler på vegne av beboerne slik at de får rabatterte og gode løsninger. KOMPLETT - er en fleksibel og gunstig avtale som gir alle beboerne TV og bredbånd og mulighet for bredbåndstelefoni. I tillegg får hver enkelt beboer gode .

Hjem Storkunde Sameier og borettslag Bredbånd og TV til alle Rabattfordeler. Pål måtte fortsette å betale for TV fra Canal Digital, selv om han bare ønsker nett fra selskapet. Grunnen er Canal Digital Kabel-TVs nye prisstruktur for bredbånd.


Canal Digital-kunder har avtaler gjennom for eksempel et borettslag.

Borettslaget har tegnet kollektiv avtale med Canal Digital KabelTV for levering av Digital TV og Bredbånd. Avtalen vi har tegnet, heter KOMPLETT og gir oss . Hva er prisen hvis borettslag har en kollektiv avtale med feks. Men en slukkedato vil fortsatt ikke Canal Digital og Get ut med.


Canal Digital Kabel og Get tilby kundene sine å kjøpe kun bredbånd. Men i borettslag og andre sammenslutninger må man nok fremdeles . Canal Digital og Get varsler dyrere bredbånd for kabelkutterne. Borettslaget har tegnet en ny avtale med Canal Digital, som gir oss. Den opprinnelige avtalen het UGmI (Utvidet Grunnpakke med Internett), .

Også i markedet for borettslag og sameier er slik koblingssalg vanlig praksis. Til enhver tid deltar Canal Digital Kabel i et tresifret antall . Canal Digital er signalleverandør til fellesanlegget når det gjelder TV og bredbånd. Ved problemer med anlegget, skal Canal Digital kontaktes direkte.


Canal Digital kommer med tilbud om opppgradering av dagens Komplett. T-We box og gratis trådløs ruter for bl a tilkobling til Internett. TV-pakke for å få bredbån men nå varsler Canal Digital endring. Nå viser det seg at Canal Digital Kabel kun vil levere Internett. Og at fiber tilbys til eneboliger som ikke er borettslag eller blokkleilighet.


Canal Digital er leverandør av tv- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål vedrørende ditt kabel-tv-abonnement, digital-tv eller bredbån kan du ringe tlf. Videre legger vi til rette for at kundene får den kapasiteten de trenger i dag og i fremtiden, forklarer Gisle Pedersen, CEO i Canal Digital . Bjørnheim har inngått en utvidet kollektiv avtale med Canal Digital.


Skullerudbakken 8-Borettslag er tilknyttet Canal Digital kabel-TV. Siden kabelanlegget i borettslaget er digitalt, kan Canal Digital også tilby internett .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift