Kontinuitetsmling krav

Når du tar en kontinuitetsmåling skal den avleste verdien tilnærmet tilsvare den verdien du har beregnet. Kontinuitetsmåling blir gjort for å sjekke om du har god kontakt gjennom heile. Forskriftene stiller ikkje krav til kontinuitet, men det er eit krav at . NEK 4anbefaler maksimalt spenningsfall for lyskurser og ellers, men absolutt krav til spenningsnivå finnes i utstyrleverandørens . Der har du en enkel instruksjon på kontinuitetsmåling, samt de andre målingene ved sluttkontroll.


Kontinuitetsmåling (Lav ohm 200mA) og. Test hele anlegget, men husk at kravet i NEK 4gjelder pr. Kontinuitetsmåling (motstandsmåling av jordinga):. Multimeteret kan ikke benyttes til denne målingen da det er krav om å benytte en målespenning som er . Skal man jorde et allerede eksisterende anlegg, legges det jordspyd.


Dersom et spyd ikke tilfredsstiller kravet, må man legge flere spyd og koble disse i parallell . Landbrukets Brannvernkomites krav ved kontroll av. Kapittel i del er en mulig måte å tilfredsstille kravene til dokumentert sluttkontroll i. Kontinuitetsmåling; Isolasjonsmåling; Måling av kortslutningsstrømmer . Kontinuitetsmåling, Kontinuitetsmåling, Isolasjonsmåling ELIT. Måling av isolasjonsresistans og kontinuitet, . Kontinuitetsmåling med målestrøm ihht til NEK 4del 6; 200mA.


Laget etter nordiske krav og for nordiske forhold. Instrumentet er bransjens klare favoritt. Med ELIT Eurotester 61557BT får du i . Arbeid på frakoblet anlegg ikke kan følges, skal anlegget betraktes som.


Kontinuitetsmåling i jordleder og hovedutjevningsforbindelser. Skjema for kontinuitetsmåling med sammenligningstabell, og relevante målinger i lavspenningsanlegg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift