Tebriks
Hjemmebakte tebriks til frokosten er skikkelig luksus. Kjempegode tebriks som passer til enhver anledning. Desse tebriksa har eg fått oppskrift på frå ei kjekk nabodame.
Ho er ein racer på alle typar gjærbakst, og produserer nok til å fø både . Sjelden har jeg vært så fornøyd totalt med en egenkomponert oppskrift. Disse tar nesten ikke tid å lage og var utrolig gode. Gled deg til frukost eller lunsj med desse småbrøda.
Tebriks med valmuefrø passar til det meste. Løs gjæren opp i vannet, rør i egg og salt. Ta i nesten alt melet og arbeid deigen raskt sammen. Tebriks, eller frokostbrød som noen også kaller det, er smakfulle rundstykker med smør brettet inn i deigen, og toppet med valmuefrø.
Kjempegodt alternativ til frokostbrø passer ypperlig til formiddagskaffen. Dette blogginnlegget er skrevet av Tove Holter fra Idéfull. Første gangen jeg lagde disse tebriksene, .
Kommentarer
Legg inn en kommentar