Labrador retriever farger sjokoladebrun

Problemet er at jeg ikke ønsker å reise langt for å få tak i en valp, men jeg har en spesiell farge jeg ønsker; nemlig en brun labrador. Labrador Retriever er registrert i tre farger: svart (en solid svart farge), gult (regnet fra krem til fox-rød ), og sjokolade (middels til mørk brun). Hvis du likevel ønsker deg en Labrador, bør du se på fargene du har på møblene,. Labrador Retriever kommer i tre varianter: gul, sort og sjokoladebrun.


Kennel Narjana's Oppdrett av Labrador Retriever siden 70-tallet Breeder of. Färgen är enfärgat svart, brun - medium till mörkbrun - eller gul med variation.

Retrieveregenskaperna är djupt rotade i rasen oavsett vilken typ av Labrador . Som valp kan dog hundene lett hisses opp, særlig under lek, og dermed komme . Labrador retriever (FCI #122) er en av seks slags retrievere og tilhører gruppen av apporterende. Labrador retriever har en kraftig og muskuløs rektangulær kropp med bred rygg. Finn flere oppdrettere av Labrador retriever her. Fargen kan være sort, gul eller sjokoladebrun, alltid ensfarget. Labradoren er en vannapporterende hun og de egenskapene som skattes høyt.


Johns-hunden alltid omtalt som sort av farge. Informasjon og bilder av Labrador retriever 22-3-2017.

At det er forskjell på svart, brun eller gul tviler jeg litt på, selv om vår svarte passer greit til. Labforsker sier: Når det gjelder sammenhengen mellom farge på bikkja og egenskaper, ser . Som andre sier er fargene gul, svart og brun normale og godkjente. Et eksempel på dette er den gule fargen hos flatcoted retriever. En brun labrador har alltid det ressesive genet b i dobbel dose = bb. Mor: Maja - HD-A - Labrador Retriver Far: G-Basco - HD-A - Labrador Retriver.


Før så jeg bare hvite og sorte, men nå ser jeg en og annen brun iblant. På min rase (bearded collie) er det hele fire forskjellige farger - selv om de. Kjønn:Kvinne; Bosted:Andebu; Hunderase:Labrador Retriever.


Jag har en fråga; Är det mer fel på en Brun Labrador än en Gul eller. Jag upplever att bruna labbar har mer hudproblem än andra färger. Labradoodle finnes i svart, hvit, gylden, brun, rø aprikos og sølvfarget. De kan også komme partifarget med flere farger. Origin Labradoodle er en blanding mellom puddel og labrador retriever.


Labrador vanligvis har kortere hår som gjør dem tilpasse seg vann veldig bra. De kommer ofte i sort, brun og blond farger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift