Lauko sviestuvai su saules elementais

Saulės energija įkraunamas šviestuvas „Vagner SDH“ TH018B. Lauko apšvietimas padidina teritorijos saugumą ir yra eksterjero dizaino elementas. LE kaitriniai, halogeniniai, saulės baterijų lauko šviestuvai – senukai.

LED produktai su saulės elementais internetu ir salonuose Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose. Nauji lauko šviestuvai su saulės elementais. Jūsų sode, ar kieme nereiks jokių laidų ir turėsite gražų apšvieti.

Siulome ivairiausisu lauko apsvietimu variantus kurie nereikalauja jokios elektros instaliacijos. Sviestuvai veikia nuo saules bateriju ir isijungia patys. LED lauko šviestuvai sodui, namo fasadui, kiemui, medžių apšvietimui.

LED šviestuvai su saulės elementais . Saulės energija maitinamas lauko šviestuvas. Saulės panelė, dienos metu, kaupia energiją įmontuotoje baterijoje, sutemus energija panaudojama šviestuvui. Apšvieskite savo ilgus vasaros vakarus jaukiais žibintais, staliniais šviestuvais ir kitais dekoratyviniais . Lauko šviestuvai – patogus ir saugus būdas apšviesti lauko teritorijas – sodą,.


Lauko žibintų su saulės baterijomis privalumai bei trūkumai. Ekologiškas ir originalus būdas apšviesti kiemą! Visiems puoselėjantiems savo namų, sodo ar sodybos aplinką siūlome įsigyti dviejų lauko šviestuvų TIFFANY . Lauko šviestuvas su saulės baterija (galėsite rinktis iš modelių). Pirkti internetu, iki - mažesne kaina.


Su saulės elementais, judesio davikliu, pastatomi, tvirtinami prie sienos, LE su saulės baterijomis, iš metalo ir stiklo.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift