Fliser over kjøkkenbenk inspirasjon

Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser i alle prisklasser. Bruk av kjøkkenfliser mellom kjøkkenbenk og overskap er et vanlig og trykt valg siden . Fliser mellom kjøkkenbenk og kjøkkenskap.

Jeg har alltid tenkt at vi skal ha fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Det var dumt fordi jeg hadde tenkt å ta bilder av inspirerende fliser jeg kunne drømme om å ha på . Vi kom hjem med et byggesett, vasket over de gamle flisene og festet finérplaten med monteringslim. Så satte vi noen bøker foran plata mens .

Det finnes et hav av alternativer når det gjelder farger . Ved valg av fliser over kjøkkenbenk må man ta hensyn til flere elementer som kjøkkeninnredning, benkeplate, veggfarge samt gulvmateriale. Her ser du ett utvalg av våre dekorfliser, spesialfliser, mosaikker og andre fliser som blant annet kan brukes på badet eller over kjøkkenbenken. Dette er fliser som er som smykker som setter den siste prikken over i-en på ditt prosjekt.


Mellom benk og overskap kan du sette opp hele fliser ned mot benken og avslutte med en mindre flis mot overskapet hvis den siste raden ikke blir synlig. De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk. Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter.


Her finner du inspirasjon, kunnskap, guider, eksperthjelp og mye annet.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet. Ofte er det satt opp en gipsplate inn mellom kjøkkenbenken og overskapet for å ha et stabilt underlag for flisene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift