Hyller til bod ikea

Besøk IKEA på nettet for å finne et hyllesystem som passer perfekt til å oppbevare og vise frem bøker og andre ting! IKEA › OppbevaringsmøblerBufretLignendeTilbudet gjelder alle IKEA FAMILY-medlemmer i perioden 24. IKEA - ALBERT, Hylle, Ubehandlet tre; kan oljes, vokses eller laseres for å få en mer slitesterk overflate og sette personlig preg.

Besøk oss for å holde stuen ryddig med svært rimelige oppbevaringsmøbler! Du kan velge mellom skap, hyller og skjenker i en mengde ulike stiler. Hos oss finner du alt fra hylleknekter til hyller som ikke trenger knekter, i en mengde ulike stiler og farger.

Ikea hylle til garasje og bod Høyde 1cm Bredde cm Dybde cm. Alt er flatpakket og klart for henting. Reolene er i god stand og har stått innendørs i kjelleren.


Det er tre reolar av samme type som avbildet.

Hyllene passer perfekt i bo kjeller eller garasje. Total bredde: ca 2cm Dybde: cm Høyde: 1cm Hyllene er . Jeg har hatt min runde med IKEA Gorm, veldig mye arbeid med å flytte på hyller (hylla må ryddes og dras fram) og ellers endre konfigurasjon, . Mål på hver gavlstige: 1cm høyde 3cm . Både Jula, Felleskjøpet og IKEA med fleire har billige hyller. Det er stort sett dei samme produkta så prisane er relativt like, kjøp derfor på den .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift